#0040 - The change project. "The is the past"

enter image description here

FULL SIZE:

I cant explain this work in english so Dutch only.

Bepaalde herhalende denkpatronen vervagen de realiteit, dit werk geeft mijn visualisatie weer van deze oude en ingesleten denkpatronen.

Voor mij is het zaak om nieuwe en vooral realistische denkpatronen aan te gaan leggen, door bepaalde gebeurtenissen zag ik niet wat er echt mogelijk was, de angst voor wat voor gebeurtenis dan ook zorgde ervoor dat ik vast kwam te zitten en heel vaak zijn deze angsten niet uitgekomen.

De laatste maanden zie ik steeds beter in wat voor meer mogelijkheden ik in mij heb, deze krachten zijn er altijd al geweest maar waren op de achtergrond geraakt door deze vaak sterk en te ver overdreven angsten.

Cafeïne versterkt deze angsten erg sterk voor mij, de koffie/thee geeft mij een korte kick maar daarna rijzen de angsten de pan uit, slaap ik slecht en heb ik buikklachten.

Ik heb altijd wel moeite gehad met visuele en geluidsprikkels mede versterkt door een viertal hersenschuddingen in mijn jeugd in 1 jaar tijd, ik heb destijds wel een aantal onderzoeken gehad maar daar was niet aangetoond dat er schade was echter ik heb dat heel anders ervaren, ik denk dat het namelijk heel lastig is om een gevoeligheid aan te tonen in een hersenonderzoek aangezien het probleem denk ik vooral zit in mijn denken.

Ik kan veel over het verleden praten en over het hoe en wat maar dan kan ik beter een boek gaan schrijven omdat er vele aspecten meespelen in hoe ik me heb ontwikkeld.

Zaak is om vooral naar het nu te kijken, wat kan ik nu doen om meer voldoening uit het leven te halen!. Ergens weet ik wat het beste is maar nu val ik nog wat net te vaak terug in oud gedrag, mijn intuïtie is daarbij een perfect middel om op het goede pad te blijven.


Author: Gerard

Just another HTMLy user.