#0041 - The change project. "Success is just around the corner"

enter image description here

FULL SIZE:

Soms lijkt het alsof ik in mijn persoonlijk leven met sommige ascpecten geen progressie boek maar dan opeens is er een onverwacht inzicht dat zich "spontaan" openbaart, natuurlijk niet spontaan want ik probeer altijd te werken aan dingen waarvan ik vind dat het beter kan. Ik kan soms wat chaotisch zijn in mijn denken maar probeer wel elke dag te werken aan projecten, soms voelt het als een sleur maar sommige dingen hebben nu eenmaal tijd nodig en dat ga ik steeds beter inzien. Zo had ik 2 dagen geleden een wat vervelende situatie die erg benauwend aanvoelde, nog geen dag later was daar al een oplossing en kwam er succes, dat zijn toch wel erg leuke ervaringen. En nee niet alles is te sturen en te controleren en dat is ook o.k., zolang ik er aan werk doe ik wat ik kan en dat geeft veel extra rust.


Author: Gerard

Just another HTMLy user.